Adana Emniyet Müdürü Arıkan’dan İl Jandarma Komutanı Karaca’ya "Hayırlı Olsun" Ziyareti
Adana Emniyet Müdürü Arıkan’dan İl Jandarma Komutanı Karaca’ya "Hayırlı Olsun" Ziyareti
15 Eylül 2026 - Salı 18:43

Adana İl Emniyet Müdürü Ahmet Hakan Arıkan, Cumhurbaşkanı Kararı ile Adana İl Jandarma Komutanlığı görevine atanan Tuğgeneral Nejdet Karaca’yı ziyaret ederek yeni görevinde başarılar diledi.

 

Kentte asayiş ve güvenliğin sağlanması adına yürütülen çalışmalar aralıksız sürerken, kurumlar arası iş birliği ve dayanışma örnekleri de devam ediyor. Bu kapsamda Adana İl Emniyet Müdürü Ahmet Hakan Arıkan, son yayımlanan Cumhurbaşkanı Kararı ile Adana İl Jandarma Komutanlığı görevine getirilen Tuğgeneral Nejdet Karaca’ya makamında hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

 

Samimi bir atmosferde gerçekleşen görüşmede Emniyet Müdürü Arıkan, Tuğgeneral Karaca’ya yeni görev yerinin hayırlı olması temennisini ileterek başarı dileklerini paylaştı. Ziyaret, Adana’da huzur ve güven ortamının pekiştirilmesi yönündeki ortak çalışmaların önemine vurgu yapılırken, hatıra fotoğrafı çekimiyle sona erdi.

Sağ üst butonu tıklayarak geri dönebilirsiniz...