| Yedigöze İçme Suyu Projesi'nde göçük bir işçi hayatını kaybetti |
| Yedigöze İçme Suyu Projesi'nde göçük bir işçi hayatını kaybetti |
| 08 Ağustos 2026 - Cumartesi 10:31 |
![]() |
Yedigöze İçme Suyu Projesi'nde göçük meydana geldi, 56 işçi göçük altında kaldı. Bir işçi hayatını kaybetti.
Adana’nın İmamoğlu ilçesinde Yedigöze İçme Suyu Projesi kapsamındaki çalışmalar sırasında göçük altında kalan 5 işçiden 3’ü kendi imkanlarıyla çıkarken 1’i ağır yaralı olarak kurtarıldı. Göçük altında kalan 1 işçi ise hayatını kaybetti.
Edinilen bilgiye göre, Yedigöze İçme Suyu Projesi kapsamında ekipler İmamoğlu ilçesine bağlı Musullu Mahallesinde boru döşeme çalışmaları gerçekleştirdiği sırada göçük meydana geldi. 5 işçinin göçük altında kaldığı öğrenilirken AFAD ve itfaiye ekipleri çalışma başlattı.
Göçük altında kalan 5 işçiden 3’ü kendi imkanlarıyla çıkarken 1’i ağır yaralı olarak kurtarıldı. Göçük altında kalan 1 işçi ise hayatını kaybetti.
|
| Sağ üst butonu tıklayarak geri dönebilirsiniz... |