301 Moved Permanently

Moved Permanently

The document has moved here.

Haber Detayı
05 Ekim 2022 - Çarşamba 22:07 Bu haber 432 kez okundu
 
Sarıçam’ın eğitimde parlayan yıldızı
Sarıçam’ın eğitimde parlayan yıldızı
EĞİTİM Haberi


Adana Sarıçam ilçesi’nde başarılı eğitim ve öğretimiyle göz kamaştıran Çarkıpare Şehit Erkan Tokuş ilk-Ortaokulu’nda 2022-2023 eğitim öğretim yılında öğrencilerin güzel ve hijyenik ortamda eğitim görmelerini sağlamak amacıyla önemli bir etkinliğe imza atıldı. Okula gelen gönüllüler, veliler ve öğrenciler 7 den 70 e el ele vererek okullarını boyadılar. Anasınıflarını ve okul duvarlarını masal kahramanları ve çeşitli motiflerle süslediler.

Adana ili Sarıçam ilçesinde bulunan 1300 öğrencisi olan Çarkıpare Şehit Erkan Tokuş Anaokulu, ilkokulu ve Ortaokulu’nda okulun başarılı Müdürü Taner Kılıç’ın girişimiyle bu alandaki çalışmaların mimarı olan  Türk Kızılay Çukurova şubesinin katkılarıyla okul boyama etkinliği yapıldı.

Öğrencilerin yeni dönemde temiz ve hijyenik ortamda eğitim görmelerini sağlamak amacıyla yapılan etkinliğe İl Milli Eğitim Müdürü Yaşar Koçak, Sarıçam İlçe Milli Eğitim Müdürü Uygar İnal, Türk Kızılay Çukurova Şube Başkanı Yıldıray Özbek, Türk Kızılay Çukurova gönüllüleri, öğretmenler, veliler ve öğrenciler katıldılar.

Adana Sarıçam ilçesinde eğitim ve öğretimde başarılarıyla söz ettiren başarılı eğitimi ve farkındalık yaratan projelere imza atan ‘Her şey geleceğimiz olan öğrencilerimiz için’ diyen okulun sevilen ve başarılı Müdürü Taner Kılıç’ın öncülüğünde öğretmenler ve öğrenciler el birliği ile okulun boyama işlerini yaparken, veliler de sınıflarda temizlik faaliyetinde bulundu. Sarıçam Şehit Ertan  Tokuş Ortaokulu’nda okuyan öğrencilerde ellerine eldiven takarak adeta oyuna dönüştürdükleri okul boyama ve renklendirme etkinliğinde eğlendiler.

Öte yandan benzer bir etkinliğe imza atan Türk Kızılayı Çukurova şube başkanlığı da hem malzeme katkısında bulundu hem de 45 kişilik gönüllüsüyle bir kez daha örnek bir etkinliğe imza attı.

Okul Müdürü Taner Kılıç Türk Kızılayı Çukurova Gönüllülerinin okula değer kattığını belirterek, “Öğrencilerimizin okula gelirken motivasyonunu artırmak ve onlara daha güzel eğitim ortamı sunmak için değerli bir çalışma gerçekleştirdiler” diye konuştu.

Kaynak: Editör:
 
Etiketler: Sarıçam’ın, eğitimde, parlayan, yıldızı,
Yorumlar
Bizim Gazete
Ulusal Gazeteler
Yazarlar
Alıntı Yazarlar
Anketler
Yeni haber sitemizi nasıl buldunuz ?
Adana

Güncelleme: 06.07.2022
İmsak
Sabah
Öğle
İkindi
Akşam
Yatsı
Süper Lig
Takımlar
P
Av
M
B
G
O
Arşiv Arama
Modül 1

Bu modül kullanıcı tarafından yönetilir, ister kod girilir ister iframe ile içerik çekilir. Toplamda kullanıcı 5 modül ekleme hakkına sahiptir, bu modül dahil tüm sağdaki modüller manuel olarak sıralanabilir.

Haber Yazılımı