301 Moved Permanently

Moved Permanently

The document has moved here.

Haber Detayı
29 Eylül 2022 - Perşembe 22:13 Bu haber 281 kez okundu
 
Rektör Prof. Dr. Meryem Tuncel’e ‘Kadın Liderler Projesi’ Kapsamında Ödül…
Rektör Prof. Dr. Meryem Tuncel’e ‘Kadın Liderler Projesi’ Kapsamında Ödül…
EĞİTİM Haberi


Uluslararası Kadın Forumu (IWF) Türkiye'nin kamu ve özel sektörde kendi alanlarında lider ve öncü karakterleriyle çevrelerine ilham veren kadınların tespit edildiği "Karar Mekanizmalarında Kadın Liderler Projesi"  sonuçları açıklandı. Proje kapsamında belirlenen 100 kadın liderden biri olan Çukurova Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Meryem Tuncel’e ödülü Türkiye Büyük Millet Meclisi (TBMM) Başkanı Mustafa Şentop tarafından verildi.

Karar Mekanizmalarında Kadın Liderler Projesi kapsamında, Türkiye'de çeşitli alanlarda başarıya ulaşmış kadınlar için, TBMM Başkanı Mustafa Şentop himayelerinde Ankara’da TBMM Resmi Konut’ta yemek daveti ve ödül töreni düzenlendi. Ödül alanları ağırlamaktan duyduğu memnuniyeti dile getiren TBMM Başkanı Şentop, "Kadınların yönetici olarak ön plana çıkması bakımından Türkiye oldukça iyi yolda. Sayın Cumhurbaşkanımız bu konuda hakikaten teşvik edici. Bizlerde oldukça önem gösteriyoruz." diye konuştu.

Açılış konuşmalarının ardından, aralarında Çukurova Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Meryem Tuncel’in de bulunduğu  ‘Karar Mekanizmalarında Kadın Liderler Projesi’ kapsamında belirlenen isimlere ödülleri verilirken, Uluslararası Kadın Forumu -IWF dünya ve Türkiye hakkında da bilgi aktarıldı.

IWF’in, toplumun her alanında kadın liderliği konusundaki farkındalığı geliştirmeyi hedefleyen bir iletişim, etki ve fayda yaratma ağı olduğu, farklı konularda önemli başarılar elde etmiş dünyanın önde gelen kadınlarının öncelikle birbirlerini tanımalarını ve destek olmalarını sağlayarak, kadının güçlenmesini amaçladığı ve bu doğrultuda projeler hayata geçirdiği bildirildi.

Kaynak: Editör:
 
Etiketler: Rektör, Prof., Dr., Meryem, Tuncel’e, ‘Kadın, Liderler, Projesi’, Kapsamında, Ödül…,
Yorumlar
Bizim Gazete
Ulusal Gazeteler
Yazarlar
Alıntı Yazarlar
Anketler
Yeni haber sitemizi nasıl buldunuz ?
Adana

Güncelleme: 06.07.2022
İmsak
Sabah
Öğle
İkindi
Akşam
Yatsı
Süper Lig
Takımlar
P
Av
M
B
G
O
Arşiv Arama
Modül 1

Bu modül kullanıcı tarafından yönetilir, ister kod girilir ister iframe ile içerik çekilir. Toplamda kullanıcı 5 modül ekleme hakkına sahiptir, bu modül dahil tüm sağdaki modüller manuel olarak sıralanabilir.

Haber Yazılımı