301 Moved Permanently

Moved Permanently

The document has moved here.

Haber Detayı
07 Kasım 2022 - Pazartesi 21:07 Bu haber 283 kez okundu
 
POZANTI BELEDİYESPOR'DAN LİDERE FARKLI TARİFE: 3-1
POZANTI BELEDİYESPOR'DAN LİDERE FARKLI TARİFE: 3-1
SPOR Haberi


POZANTI BELEDİYESPOR, LİDERİ TAHTINDAN ETTİ

Adana Süper Amatör Ligi Beyaz Grup takımlarından Pozantı Belediyespor, sahasında ağırladığı lider Karşıyakaspor’u 3-1 mağlup etti.

Süper Amatör Ligin 5. Hafta müsabakasında Pozantı Belediyespor ile lider Karşıyakaspor karşılaştı. Pozantı şehir stadında başlayan karşılaşmanın ilk dakikasında ev sahibi ekip, Berat Şahin'le 1-0'lık üstünlüğü yakaladı.

İLK YARI 3-0 BİTTİ

Pozantı Belediyespor, üstün başladığı karşılaşmanın 29'ncu dakikasında Berat Şahin'le ikinci golü bularak durumu 2-0 yaptı. Bu golden sonra oyundaki hâkimiyetini artıran ev sahibi Pozantı Belediyesporlu futbolcuların morallerinin yerinde olduğu gözlendi. Sağlı-sollu ataklarla rakibini sıkıştıran Pozantı Belediyesporlu oyuncuların baskısı 38'nci dakikada Emre Demiral'ın attığı gol ile sonuç verdi: 3-0. Tarafların atakları sonuç vermeyince ilk yarı bu skorla sona erdi.

ÇEKİŞMELİ VE KEYİFLİ MAÇ OLDU

Pozantı Belediyespor ile Karşıyakaspor'un ikinci yarıdaki mücadelesi taraftarlardan bol bol alkış alırken, konuk takımın ilk ve tek golü 55'nci dakikada kazanılan penaltıdan geldi: 3-1.

Golden sonra baskı kurmaya çalışan konuk Karşıyakaspor'un atakları Pozantı Beledesporlu oyuncuların yerinde müdahaleleri ile sonuçsuz kalırken, karşılaşma ev sahibi ekibin 3-1'lik üstünlüğü ile sonuçlandı. Bu sonuca göre Pozantı Belediyespor 8 puanla 5. sıraya yükseldi. Haftayı puansız kapatan Karşıyakaspor 10 puan ve averajla lider olan Adaletgücü ve aynı puanı paylaşan ikinci sıradaki İmamoğlu Belediyespor'un ardından üçüncülüğe geriledi.

BAŞKAN ÇAY’DAN TEBRİK DOLU SÖZLER

Çukurova Belediyeler Birliği’nin Antalya’da düzenlediği seminerde olan Pozantı Belediye Başkanı Mustafa Çay, takımın Onursal Başkanı olması sebebiyle maça yetişmek için 7 saatlik yolu durmadan geldiğini belirterek duygu ve düşüncelerini şu sözlerle ifade etti:

“Bazen bir maçın analizini yapmak için, emeği, zamanı ve sarf edilen eforu bilmek gerekir. Bazen de sonuçlar bu birikimlerin yansımasıdır. Dün toplantı için bulunduğum Antalya’dan tesisteki futbolcularımızı görüntülü arayarak, Karşıyakaspor maçının sonuç yansımalarının neler olabileceği üzerine değerlendirmelerde bulundum. Öngörülerimi ve beklentilerimi ortaya koydum. Futbol takımımızın bireysel kalitesinin aslında bu ligin üzerinde olduğunu ama buna öncelikle inanması gerekenlerin kendileri olduğunu ve sahaya yansıtacak olanların da onlar olduğunu anlattım. Maça gelemeyeceğimi bilen futbolcularıma sürpriz yapmak için sabah saat 06.30’da Antalya’dan yola çıktım ve direksiyonda ben vardım. Seydişehir’de yaptığım kahvaltı hariç durmadan 7 saatlik bir seyahat ile bugün grubumuzun lideri ile oynanacak bu önemli maçtan 1 saat önce Pozantı’ya girdim ve maça 20 dakika kala futbolcular sahada ısınırken yanlarında oldum. Motive oldular ve soyunma odasına girdim. 'Bugün sizin için direksiyon başında 7 saat yol yapıp, sizi yalnız bırakmayan Başkanınız için oynayın ve beni mutlu edin, halkımın önünde' dedim. 'Size bir tek şey hatırlatacağım' diyerek 'bu maçı kaybettiklerinde Adana’da herkesin kalitesini bildiği futbolcuların yarattığı hezimeti kime nasıl anlatacaksınız. O zaman çıkın ve var olan değerlerinizi ölümüne ortaya koyun ve bu maçı alın. İtibarınıza sahip çıkın' dedim. Kenetlendik, İnandık ve başardık. Bu bir galibiyetten daha çok, başı öne eğik futbolcu topluluğuna yeniden güven duygusu kazandırmaktı. İşte bir maçın dünden bugüne uzanan analizi buydu. Tebrikler çocukla. Daha güzel başarılar bizi bekliyor artık.”

Kaynak: Editör:
 
Etiketler: POZANTI, BELEDİYESPOR'DAN, LİDERE, FARKLI, TARİFE:, 3-1,
Yorumlar
Bizim Gazete
Ulusal Gazeteler
Yazarlar
Alıntı Yazarlar
Anketler
Yeni haber sitemizi nasıl buldunuz ?
Adana

Güncelleme: 06.07.2022
İmsak
Sabah
Öğle
İkindi
Akşam
Yatsı
Süper Lig
Takımlar
P
Av
M
B
G
O
Arşiv Arama
Modül 1

Bu modül kullanıcı tarafından yönetilir, ister kod girilir ister iframe ile içerik çekilir. Toplamda kullanıcı 5 modül ekleme hakkına sahiptir, bu modül dahil tüm sağdaki modüller manuel olarak sıralanabilir.

Haber Yazılımı