301 Moved Permanently

Moved Permanently

The document has moved here.

Haber Detayı
17 Nisan 2021 - Cumartesi 17:19 Bu haber 663 kez okundu
 
Gündüz; Rusya-Ukrayna gerginliğinde dikkat edelim
Gündüz; Rusya-Ukrayna gerginliğinde dikkat edelim
DÜNYA Haberi


Yeni Dünya Partisi Lideri Emanullah GÜNDÜZ "Ukrayna bizim için Kırım'dır! Kırım bağımsız özgür bir devlet olmalı! Kırım Birleşik Büyük Türkiye Devletinin parçası olmalı!"

Yeni Dünya Partisi Lideri Emanullah GÜNDÜZ Ankara'da yaptığı video açıklamada Rusya Ukrayna gerginliğinde Kırım'a dikkat çekerek Kırım ile ilgili açıklamalarda bulunup Türkiye olarak Kırım'ı bağımsız özgür bir devlet yapmalıyız dedi.

Emanullah GÜNDÜZ şu şekilde konuştu: "Rusya-Ukrayna gerginliğinde bizim dikkat etmemiz gereken ve korumamız gereken Kırım'dır! Ukrayna bizim için Kırım'dır ve bu yönüyle önemlidir!        

Kırım yüzyıllarca Osmanlı hakimiyetinde kalmış Müslüman dindaşlarımızın ve Türk soydaşlarımızın devletidir. Rusya ve Ukrayna arasında yüzyıllardır mazlum ve mağdur halde olan ve yok sayılan tarihin bize emaneti Kırım'ı bu durumdan kurtaracak tek güç Türkiye'dir. 

Türkiye cesur ve dik duruşlu dış politikası ile Kırım'a siyasi ekonomik basın kültürel ve askeri destek sağlamalı.  Kırım politikamız Kırımı bağımsız özgür bir devlet haline getirerek Birleşik Büyük Türkiye Devletinin bir parçası yapmaktır.

Kırım hanı egemenliğini gücünü meşruiyetini Osmanlı Cihan padişahının gönderdiği Bulava'dan yani elimdeki topuzdan alırdı.  Bana Ukrayna'dan hediye edilen bu topuz bize tarihi sorumluluğumuzu göstermekte ve yapmamız gerekeni bir rehber gibi göstermektedir. 

Kırım'a tekrar Bulava gönderme vakti gelmiştir!"

Kaynak: Editör:
 
Etiketler: Gündüz;, Rusya-Ukrayna, gerginliğinde, dikkat, edelim,
Yorumlar
Bizim Gazete
Ulusal Gazeteler
Yazarlar
Alıntı Yazarlar
Anketler
Yeni haber sitemizi nasıl buldunuz ?
Adana

Güncelleme: 06.07.2022
İmsak
Sabah
Öğle
İkindi
Akşam
Yatsı
Süper Lig
Takımlar
P
Av
M
B
G
O
Arşiv Arama
Modül 1

Bu modül kullanıcı tarafından yönetilir, ister kod girilir ister iframe ile içerik çekilir. Toplamda kullanıcı 5 modül ekleme hakkına sahiptir, bu modül dahil tüm sağdaki modüller manuel olarak sıralanabilir.

Haber Yazılımı