301 Moved Permanently

Moved Permanently

The document has moved here.

Haber Detayı
06 Ekim 2022 - Perşembe 14:30 Bu haber 290 kez okundu
 
FİNALİNİ 80 BİNDEN FAZLA KİŞİNİN İZLEDİĞİ
FİNALİNİ 80 BİNDEN FAZLA KİŞİNİN İZLEDİĞİ
TEKNOLOJİ Haberi


FUTURE CUP 2022’NİN ŞAMPİYONU BELLİ OLDU! FUTURE CUP 2022’NİN FİNALLERİNİ 80 BİNDEN FAZLA KİŞİ CANLI TAKİP ETTİ!

Mücadelenin bir an olsun bile eksilmediği, rakiplerin sahadan birer birer silindiği 155 bin TL ödül havuzuna sahip Future Cup 2022 sona erdi. 80 bin kişinin izlediği CS:GO turnuvasının şampiyonu ise Eternal Fire AC takımı oldu.

23 Eylül’de eleme maçlarıyla başlayan ve Türkiye genelindeki 64 takımın başvurarak yoğun ilgi gösterdiği Future Cup 2022, 30 Eylül’de yapılan final karşılaşması ile sona erdi. Anlık olarak 80 binden fazla kişinin izlediği Future Cup 2022 finallerinde karşılaşan 4 takım, adeta tozu dumana kattı. Casper Excalibur, Intel, MediaMarkt ve Microsoft’un sponsorları arasında yer aldığı 155 bin TL ödül havuzuna sahip turnuvada oyunseverler bolca geri dönüşlere ve inanılmaz sayılara tanık olurken, turnuvanın şampiyonu ve 60 bin TL’lik büyük ödülün sahibi ise Eternal Firece AC oldu.

80 Binden Fazla Kişi Turnuva Finalini Takip Etti

Oyunseverlerin heyecanla beklediği efsane oyun CS:GO müsabakalarının gerçekleştiği Future Cup 2022’de inanılmaz final maçlarına tanık olundu. Popüler Twitch yayıncısı Mert “RRaenee” Yılmaz’ın kanalından yayınlanan ve 80 binden fazla kişinin canlı takip ettiği turnuvanın yarı finallerinde Turkishmafia ile Viary, Eternal Fire AC ile Advanced Five takımları karşılaştı. Bo3 formatında oynanan maçlarda Turkishmafia ve Eternal Fire AC takımları 2-0’lık genel skorlarla adını finale yazdırdı. Şampiyonluk mücadelesinin 190 binden fazla görüntülenme elde ettiği Future Cup 2022’nin kazananı ise 2 maçtan da galip ayrılan Eternal Fire AC oldu. Şampiyon Eternal Fire AC takımı 60 bin, ikinci Turkishmafia ise 40 bin TL’lik MediaMarkt hediye çeklerine sahip olurken üçüncülük mücadelesine çıkan Advanced Five ile Viary takımlarının mücadelesinde ise 20 bin TL’lik hediye çeki ödülünün sahibi Advanced Five takımı oldu. Ayrıca turnuva dördüncüsüne ve çeyrek finallerde elenen beşinci, altıncı, yedinci ve sekizinci takımlara da 7’şer bin TL’lik hediye çekleri verildi.

Oyun dünyasına her alanda destek olmaya çalışan Casper, Excalibur ile e-spor organizasyonlarındaki desteğine ve profesyonel arenada kendini fark ettirmek isteyen oyuncuların ilk uğrak yeri olmaya devam edecek. Casper Excalibur'u takipte kalın.

Casper Hakkında:

Türkiye’nin teknoloji alanında dünyadaki en önemli temsilcilerinden ve Türkiye'de dijital dönüşüme yön veren lider markalarından Casper, 1991 yılında faaliyetlerine başladı. 34.500 metrekare kapalı alan üzerine kurulu, Avrupa ve Orta Doğu’nun en büyük bilgisayar üretim tesislerinden birine sahip olan Casper, tüm ürünlerin tasarım ve ARGE süreçlerini kendi mühendisleri ile yürütüyor ve yıllık 1 milyon üretim yapabilme kapasitesine sahip. Uluslararası beğeni kazanan tasarım, malzeme ve renk seçimlerini tasarım ekibi ile yürüten Casper, Türkiye’de tüketiciye özel üretim yapma becerisi olan tek bilgisayar üreticisi olarak kullanıcılara yüzlerce çeşit konfigürasyon imkânı sunuyor.

Global çapta kalite ve teknolojiye sahip ürünlerini, geniş hizmet ağı ve yerel üretim avantajlarıyla birleştiren Casper; VIA, Nirvana ve Excalibur markalarıyla telefondan tablete, dizüstü bilgisayardan mini PC’lere kadar uzanan geniş ürün gamı ile Türkiye’nin dijital dönüşümüne öncülük ediyor. Türkiye’nin tek teknoloji tabanlı ödülü olan Tech Brands Turkey’i üst üste 3. kez kazanan Casper, halk jürisi ile belirlenen Türkiye’nin bütünleşik pazarlama ödülü The ONE Awards’da da teknoloji üreticisi kategorisinde yılın en itibarlı markası ödülünün de sahibi.

Kaynak: Editör:
 
Etiketler: FİNALİNİ, 80, BİNDEN, FAZLA, KİŞİNİN, İZLEDİĞİ,
Yorumlar
Bizim Gazete
Ulusal Gazeteler
Yazarlar
Alıntı Yazarlar
Anketler
Yeni haber sitemizi nasıl buldunuz ?
Adana

Güncelleme: 06.07.2022
İmsak
Sabah
Öğle
İkindi
Akşam
Yatsı
Süper Lig
Takımlar
P
Av
M
B
G
O
Arşiv Arama
Modül 1

Bu modül kullanıcı tarafından yönetilir, ister kod girilir ister iframe ile içerik çekilir. Toplamda kullanıcı 5 modül ekleme hakkına sahiptir, bu modül dahil tüm sağdaki modüller manuel olarak sıralanabilir.

Haber Yazılımı