301 Moved Permanently

Moved Permanently

The document has moved here.

Haber Detayı
06 Mart 2021 - Cumartesi 18:50 Bu haber 742 kez okundu
 
Esendemir, “Kadınlar yaşam yolculuğumuzun mimarıdır”
Esendemir, “Kadınlar yaşam yolculuğumuzun mimarıdır”
AKTUALİTE Haberi


Çukurova Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Cafer Esendemir, kadınların yaşam yolculuğunun mimarları ve bir gün değil her gün takdir edilmesi gereken toplumun şefkat pınarları olduğunu söyledi.

Kadınların annelik vasfının yanı sıra her alanda verdiği mücadelede gösterdiği fedakârlıkla anıldığını ve toplumun değerlerini ayakta tuttuğunu vurgulayan Esendemir, Kurtuluş Savaşı’ndan sonra, kadın sorununun çözümünü, ‘Türk kadınına ödenmesi gereken bir borç’ olarak gören büyük önder Mustafa Kemal Atatürk’ün “Dünyada hiçbir ulusun kadını, ben Anadolu kadınından daha çok çalıştım, ulusumu kurtuluş ve zafere götürmek için, Anadolu kadını kadar hizmet ettim diyemez” sözlerini hatırlattı.

 

Geçmişten günümüze tüm kadınların Türkiye’ye büyük katkılar sağladığını anlatan Esendemir, “Bilek, yürek ve beyin gücüyle bulunduğu her yeri zenginleştiren kadınlarımız, sanattan bilime kadar kendisine verilen her görevi layıkıyla yerine getirmiştir. İş dünyasından siyasete; bilim, eğitim ve kültürden spor yaşamına kadar büyük başarılara imza atan kadınlar gurur kaynağımızdır” dedi

 

Esendemir, “Varlığıyla dünyayı şereflendiren, emeği ve alın teriyle hayat anlam kazandıran, tebessümüyle mutluluk saçan, bitimsiz şefkatiyle sarıp sarmalayan ve mesleğini tam anlamıyla yapan başta şehit ve gazi anneleri olmak üzere tüm kadınlarımızın 8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Günü’nü kutluyorum” diye konuştu

Kaynak: Editör:
 
Etiketler: Esendemir,, “Kadınlar, yaşam, yolculuğumuzun, mimarıdır”,
Yorumlar
Bizim Gazete
Ulusal Gazeteler
Yazarlar
Alıntı Yazarlar
Anketler
Yeni haber sitemizi nasıl buldunuz ?
Adana

Güncelleme: 06.07.2022
İmsak
Sabah
Öğle
İkindi
Akşam
Yatsı
Süper Lig
Takımlar
P
Av
M
B
G
O
Arşiv Arama
Modül 1

Bu modül kullanıcı tarafından yönetilir, ister kod girilir ister iframe ile içerik çekilir. Toplamda kullanıcı 5 modül ekleme hakkına sahiptir, bu modül dahil tüm sağdaki modüller manuel olarak sıralanabilir.

Haber Yazılımı