301 Moved Permanently

Moved Permanently

The document has moved here.

Haber Detayı
17 Şubat 2023 - Cuma 22:52 Bu haber 309 kez okundu
 
DEPREMDE YARA ALAN, YEREL BASIN SUSMASIN
DEPREMDE YARA ALAN, YEREL BASIN SUSMASIN
AKTUALİTE Haberi


İzmir yerel basın emekçileri bir araya gelerek, 10 ili kapsayan dehpremde yaralanan, hayatını kaybeden gazeteciler için harekete geçti. Gazeteciler yazılı konuşmalarında; 

"TEK İŞİMİZ HABER DEĞİL - YEREL BASIN SUSMASIN KAMPANYALARIMIZ DESTEKLERİNİZİ BEKLİYOR

Sayın Üyemiz,

Değerli Meslektaşımız,

Sevgili Ekonomi Muhabirleri Derneği Dostu,

Türkiye’de hepimizi yasa boğan, etkileri neredeyse tüm Ortadoğu’da hissedilen, ülkemizde de 11 ilimizde 15 milyon insanımızı etkileyen, binlerce insanımızı yitirdiğimiz, yüzbinlerce insanımızın hayatını geceyle gündüz gibi bir anda değiştiren deprem sonrasında biz de karınca misali bir çaba içine girdik.

Depremde vefat eden gazeteci meslektaşlarımızın aileleri, yaralanan gazeteci meslektaşlarımız için İzmir basınının tamamını temsil eden 8 basın meslek kuruluşu ‘TEK İŞİMİZ HABER DEĞİL’ isimli 4 ayağı olan bir iyilik hareketi başlattık.

İlk etapta; ayni yardımlar, İzmir Gazeteciler Cemiyeti’nde toplanıyor ve İzmir Büyükşehir Belediyesine teslim ediliyor.

İkinci ayağında, ‘TEK İŞİMİZ HABER DEĞİL’ adını verdiğimiz iyilik hareketi kapsamında nakdi yardım topluyoruz. Bu yardımları deprem bölgesinde mağdur olan meslektaşlarımıza ve ailelerine ulaştıracağız.

İzmir Gazeteciler Cemiyetimiz, depremzede meslektaşlarımız için Gümüldür Sosyal Tesislerini tahsis etti.

İyilik Hareketimizin dördüncü ayağında ise; deprem bölgesinde ofisleri yıkılan bilgisayar, fotoğraf makinesi, kamera vb. mesleki ekipmanı kalmayan YEREL BASIN mensupları için YEREL BASIN SUSMASIN diyoruz ve teçhizat teminini hedefliyoruz.

Bu ayağı, Ekonomi Muhabirleri Derneği İzmir Şubesi olarak düşündük ve şimdilik EMD İzmir Şubesi olarak bir çaba içine giriyoruz.

Burada iletişime geçtiğimiz kurumlara; direkt bilgisayar, fotoğraf makinesi, kamera, powerbank gibi gazetecilerin ihtiyaç duyduğu malzeme temininde bulunabilecekleri gibi, bu amaca matuf para verebileceklerini de dillendireceğiz.

Ege İhracatçı Birlikleri’nden bir bilgisayar ve bir fotoğraf makinesi sözünü aldık.

Çalışanların Gazetesi mottosuyla yayın hayatını sürdüren Ekonomi Gazetesi ile de konuyu paylaştık. Onlar bu noktada geniş bir kitleyi harekete geçiriyor.

Diğer kurumlarla da deprem bölgesinde büroları enkaz altında kalan yerel basın için bilgisayar, fotoğraf makinesi, kamera vb. bağışlamaları talebimizi paylaşacağız.

Konuyla ilgili iki görselimizi bilginize sunuyoruz.

Bu noktada sizlerden kampanyamıza destek beklediğimiz gibi, kendi networkunuzu harekete geçirmeniz de bizler ve depremzede meslektaşlarımız için çok kıymetli…

İyilik hareketimiz Ramazan Bayramı’na kadar sürecektir."

Kaynak: Editör:
 
Etiketler: DEPREMDE, YARA, ALAN,, YEREL, BASIN, SUSMASIN,
Yorumlar
Bizim Gazete
Ulusal Gazeteler
Yazarlar
Alıntı Yazarlar
Anketler
Yeni haber sitemizi nasıl buldunuz ?
Adana

Güncelleme: 06.07.2022
İmsak
Sabah
Öğle
İkindi
Akşam
Yatsı
Süper Lig
Takımlar
P
Av
M
B
G
O
Arşiv Arama
Modül 1

Bu modül kullanıcı tarafından yönetilir, ister kod girilir ister iframe ile içerik çekilir. Toplamda kullanıcı 5 modül ekleme hakkına sahiptir, bu modül dahil tüm sağdaki modüller manuel olarak sıralanabilir.

Haber Yazılımı