301 Moved Permanently

Moved Permanently

The document has moved here.

Haber Detayı
12 Eylül 2022 - Pazartesi 22:04 Bu haber 241 kez okundu
 
Birinci sınıflara beslenme çantası dağıtıldı
Birinci sınıflara beslenme çantası dağıtıldı
EĞİTİM Haberi


Yüreğir Belediyesi, 2022-2023 eğitim öğretim yılının ilk gününde ilçedeki 213 okulda ilkokul birinci sınıfa başlayan öğrencilere 11 bin beslenme çantası dağıttı.

Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğü ekipleri, yeni eğitim öğretim yılının ilk gününde ilçedeki 213 okulda ilkokul 1. sınıf öğrencilerine 11 bin beslenme çantası dağıttı.

Bu çerçevede İstiklal İlkokulu ve Prof. Dr. Salih Öven Çolakoğlu İlkokulu’nu ziyaret eden Yüreğir Belediye Başkanı Fatih Mehmet Kocaispir, bu yıl ilk kez okulla tanışan öğrencilerin heyecanına ortak oldu. Çocuklara beslenme çantası armağan eden Başkan Kocaispir, tüm öğrencilere eğitim hayatlarında başarılar diledi.

Yeni sınıflarında oldukça heyecanlı oldukları görülen çocuklarla sohbet eden Başkan Kocaispir, “2022-2023 eğitim öğretim yılının ülkemize, Yüreğir’e ve eğitim camiasına hayırlı olmasını temenni ederim. Eğitime yapılan yatırım geleceğimize yapılan yatırımdır. Yüreğir Belediyesi olarak aydınlık geleceğimiz olan çocuklarımızın her zaman yanında olduk, olmaya devam edeceğiz. Sevgili yavrularımıza başarılarla dolu, mutlu bir eğitim hayatı diliyorum” dedi.

Başkan Kocaispir’e okul ziyaretlerinde Yüreğir İlçe Milli Eğitim Müdürü Murat Çelik de eşlik etti.

Kaynak: Editör:
 
Etiketler: Birinci, sınıflara, beslenme, çantası, dağıtıldı,
Yorumlar
Bizim Gazete
Ulusal Gazeteler
Yazarlar
Alıntı Yazarlar
Anketler
Yeni haber sitemizi nasıl buldunuz ?
Adana

Güncelleme: 06.07.2022
İmsak
Sabah
Öğle
İkindi
Akşam
Yatsı
Süper Lig
Takımlar
P
Av
M
B
G
O
Arşiv Arama
Modül 1

Bu modül kullanıcı tarafından yönetilir, ister kod girilir ister iframe ile içerik çekilir. Toplamda kullanıcı 5 modül ekleme hakkına sahiptir, bu modül dahil tüm sağdaki modüller manuel olarak sıralanabilir.

Haber Yazılımı