301 Moved Permanently

Moved Permanently

The document has moved here.

Haber Detayı
04 Ekim 2022 - Salı 22:40 Bu haber 249 kez okundu
 
BEKİR NENNİOĞLU, 4 YIL DAHA BAŞKAN!
BEKİR NENNİOĞLU, 4 YIL DAHA BAŞKAN!
AKTUALİTE Haberi


Sağlık-Sen Adana Şubesi 5. Olağan Genel Kurulu’nda güven tazeledi.
Sağlık ve Sosyal Hizmet Çalışanları Sendikası (Sağlık-Sen) Adana Şube Başkanı yeniden Bekir Nennioğlu oldu. Güven tazeleyen başkan, 4 yıl daha Sağlık-Sen Başkanı olarak görev yapacak. 
 
 
Sağlık-Sen Adana Şubesi 5. Olağan Genel Kurulu Evliya Çelebi Uygulama Oteli’nde gerçekleştirildi.
 
Genel kurula; Sağlık-Sen Genel Başkan Yardımcısı Mahmut Faruk Doğan, Memur-Sen İl Temsilcisi Mehmet Sezer, Ağrı Şube Başkanı Fevzi Mağal, Antalya Şube Başkanı Sinan Kuluöztürk, Gaziantep Şube Başkanı Mehmet Ali Arayıcı, Kahramanmaraş Şube Başkanı Bünyamin Mutlu Demirci, Kayseri Şube Başkanı Hakan Keser, Mersin Şube Başkanı Hasan Özer ve Osmaniye Şube Başkanı Muhittin Çenet katıldı. Divan Başkanlığı’nı Gaziantep Şube Başkanı Mehmet Ali Arayıcı yaptı.
 
 
265 BİN ÜYE SAYISINA ULAŞTIK, BU İNANMIŞLIĞIN BAŞARISIDIR
 
Genel Başkan Yardımcısı Mahmut Faruk Doğan, sağlık ve sosyal hizmet çalışanları için verdikleri mücadeleyi anlatırken, “Ne Aldatan olduk, ne aldanan olduk. 14 yıldır yetkili sendikayız. Temsilcisinden üyesine, şube yöneticisinden genel merkez yöneticisine kadar Sağlık-Sen teşkilatının verdiği mücadele ile bugün 265 bin üye sayısına ulaştık. Bu inanmışlığın, yılmadan mücadele etmenin başarısıdır” dedi. 
 
 
Doğan, bu zamana kadar verdikleri mücadeleyle sağlık ve sosyal hizmet çalışanları için yüzlerce kazanıma imza attıklarına dikkat çekerek yaşanan sorunların çözülmesi için, taleplerin karşılık bulması için mücadele etmeye devam edeceklerini kaydetti. Doğan, güven tazeleyen Sağlık-Sen Adana Şube Başkanı Bekir Nennioğlu’nu kutladı.
 
 
 
NENNİOĞLU: YENİ UFUKLARA KANAT ÇIRPMA VAKTİ
 
Sağlık-Sen Adana Şube Başkanı Bekir Nennioğlu, sendikal mücadeleleri için için ter akıtan iş yeri temsilcilerine, ilçe temsilcilerine, yönetim kurulu üyelerine ve bu bayrağı kendilerinden önce taşıyan öncülere şükranlarını sundu. Nennioğlu, “Bugün yenilenme, yeni ufuklara kanat çırpma vaktidir. Adana’da güvenin ve samimiyetin adresi olmayı sürdüreceğiz” dedi. 
 
 
Sağlık-Sen Adana Şubesi Yönetim Kurulu şu isimlerden oluştu: Adana Şube Başkanı Bekir Nennioğlu, Şube Sekreteri Hasan Ferudun Altıparmak, Teşkilattan Sorumlu Başkan Yardımcısı Mehmet Öztürk, Mali İşlerden Sorumlu Başkan Yardımcısı Fatih Akçal, Basın ve İletişimden Sorumlu Başkan Yardımcısı Abidin Aktaş, Mevzuat ve Toplu Sözleşmeden Sorumlu Başkan Yardımcısı Oğuzhan Kan, Eğitim ve Sosyal İşlerden Sorumlu Başkan Yardımcısı Süleyman Bora Mesutoğlu.
 
 
Kaynak: Editör:
 
Etiketler: BEKİR, NENNİOĞLU,, 4, YIL, DAHA, BAŞKAN!,
Yorumlar
Bizim Gazete
Ulusal Gazeteler
Yazarlar
Alıntı Yazarlar
Anketler
Yeni haber sitemizi nasıl buldunuz ?
Adana

Güncelleme: 06.07.2022
İmsak
Sabah
Öğle
İkindi
Akşam
Yatsı
Süper Lig
Takımlar
P
Av
M
B
G
O
Arşiv Arama
Modül 1

Bu modül kullanıcı tarafından yönetilir, ister kod girilir ister iframe ile içerik çekilir. Toplamda kullanıcı 5 modül ekleme hakkına sahiptir, bu modül dahil tüm sağdaki modüller manuel olarak sıralanabilir.

Haber Yazılımı