301 Moved Permanently

Moved Permanently

The document has moved here.

Haber Detayı
09 Ağustos 2021 - Pazartesi 20:11 Bu haber 408 kez okundu
 
Başkan Soner Çetin çocukların sevincine ortak oldu
Başkan Soner Çetin çocukların sevincine ortak oldu
SPOR Haberi


Çukurova Belediye Başkanı Soner Çetin, Ercan Çetin Doğal Parkını ziyaret ederek, su oyun parkındaki çocuklarla sohbet etti. Adana’nın sıcağında doyasıya hem eğlenen hem de serinleyen çocukların büyük ilgisi ile karşılaşan Başkan Soner Çetin, hepsine tek tek oyuncak hediye etti.

 

Su oyun parkında çocuklar gönüllerince eğlendi ve sıcak Adana gününde serinledi, Çukurova Belediye Başkanı Soner Çetin, onların mutluluğuna ortak oldu.

 

Başkan Soner Çetin, Ercan Çetin Doğal Parkını ziyaret ederek, su oyun parkındaki çocuklarla sohbet etti ve onlara oyuncak hediye etti. Çocuklarla tek tek ilgilenen Başkan Soner Çetin, su oyun parkından memnun olup olmadıklarını sordu. Ailelerle de görüşen Başkan Soner Çetin, su oyun parkı uygulamasının Türkiye’de bir ilk olduğunu vurguladı.

 

Başkan Soner Çetin, “Türkiye’de ilk olan uygulamanın başka hiçbir yerde örneği yok. Adana gibi yazın sıcakların çok yaşandığı bir şehirde çocuklarımızın eğlenmeye serinlemeye ihtiyacı var. Her yıl binlerce çocuğumuza yüzme kursları düzenliyoruz. Çocuklarımız sulama kanallarında hayatını kaybetmesin istiyoruz, hem yüzme öğrensinler hem de serinlesinler. Su oyun parklarında çocuklarımızın böylesine eğlendiğini görmek bizim için mutluluk verici” dedi.

 

Çukurova ilçesinde 5 su oyun parkı olduğunu ve talep gelmesi halinde yenilerini açacaklarını belirten Başkan Soner Çetin, “Çocukların çok beğendiği bir proje. Ailelerimiz de memnun. Burasının çok güzel bir park olduğunu düşünüyorum. Sabahları spor yapan gruplar oluyor. Çukurova ilçesine yakışan bir tesis. Nerede ihtiyaç varsa bu tesislerin yenilerini yapacağız. Bu anlayış diğer projelerimiz için de geçerli. Emekli dinlenme evleri, kreşler, kadın sohbet ve dayanışma evleri de örnek alınan projeler ve bunların da talep olduğunda sayısını artıracağız. Türkiye’ye örnek olan projelerimizin devamı talep halinde gelecek” şeklinde konuştu.

 

Kaynak: Editör:
 
Etiketler: Başkan, Soner, Çetin, çocukların, sevincine, ortak, oldu,
Yorumlar
Bizim Gazete
Ulusal Gazeteler
Yazarlar
Alıntı Yazarlar
Anketler
Yeni haber sitemizi nasıl buldunuz ?
Adana

Güncelleme: 06.07.2022
İmsak
Sabah
Öğle
İkindi
Akşam
Yatsı
Süper Lig
Takımlar
P
Av
M
B
G
O
Arşiv Arama
Modül 1

Bu modül kullanıcı tarafından yönetilir, ister kod girilir ister iframe ile içerik çekilir. Toplamda kullanıcı 5 modül ekleme hakkına sahiptir, bu modül dahil tüm sağdaki modüller manuel olarak sıralanabilir.

Haber Yazılımı