301 Moved Permanently

Moved Permanently

The document has moved here.

Haber Detayı
20 Eylül 2022 - Salı 22:09 Bu haber 549 kez okundu
 
Adana’dan Pakistan’a 3 Tır Dolusu Un Yardımı
Adana’dan Pakistan’a 3 Tır Dolusu Un Yardımı
DÜNYA Haberi


Pakistan’da 14 Haziran’dan bu yana etkili olan muson yağmurlarının yol açtığı sellerde etkilenen vatandaşlara Türkiye destek olmaya devam ediyor.

Türkiye Diyanet Vakfı Adana Şubesi ile Adana İl Müftülüğü iş birliğinde düzenlenen yardım kampanyası kapsamında hayırsever vatandaşlarımızdan temin edilen unları taşıyan tırlar, düzenlenen törenle Pakistan’a uğurlandı.

Sel felaketiyle mücadele eden Pakistan'a 75 ton acil ihtiyaç malzemesi ulaştırmak için iyilik vakti tırları hareket etti.

Adana İl Müftü Yardımcıları  Dr. Mekki Solmaz ,Yusuf Dikmen Şube Müdürü Mevlüt Baycu ve TDV Adana Şube Yöneticisi Mustafa Gündüz tarafından hayatını kaybedenler için edilen duaların ardından uğurlanan tırlar Ankara Garından İyilik Trenine aktarma yapıldıktan sonra Pakistan'a doğru yola çıkacak.

Adana İl Müftüsü Mehmet Taşcı’da yaptığı açıklamada “Diyanet İşleri Başkanlığı tarafından dost ve kardeş ülke Pakistan'da meydana gelen sel felaketinin yaralarının yarılması amacıyla başlatılan yardım kampanyası kapsamında hayırsever cami cemaatinden 776.041,97 TL nakdi yardım toplandı. Ayrıca bugün itibariyle  3 yardım tırımızı uğurladık. Bu hayra katkı sağlayan TDV Adana Şubesine yardımlarını esirgemeyen bütün hayırseverlerimize teşekkür ediyorum. Kardeş Pakistan halkına geçmiş olsun diyor yanlarında olduğumuzu ifade etmek istiyorum." dedi.

Kaynak: Editör:
 
Etiketler: Adana’dan, Pakistan’a, 3, Tır, Dolusu, Un, Yardımı,
Yorumlar
Bizim Gazete
Ulusal Gazeteler
Yazarlar
Alıntı Yazarlar
Anketler
Yeni haber sitemizi nasıl buldunuz ?
Adana

Güncelleme: 06.07.2022
İmsak
Sabah
Öğle
İkindi
Akşam
Yatsı
Süper Lig
Takımlar
P
Av
M
B
G
O
Arşiv Arama
Modül 1

Bu modül kullanıcı tarafından yönetilir, ister kod girilir ister iframe ile içerik çekilir. Toplamda kullanıcı 5 modül ekleme hakkına sahiptir, bu modül dahil tüm sağdaki modüller manuel olarak sıralanabilir.

Haber Yazılımı