301 Moved Permanently

Moved Permanently

The document has moved here.

Haber Detayı
01 Eylül 2022 - Perşembe 11:57 Bu haber 413 kez okundu
 
Adana’da bir Çiğdem Akça var
Adana’da bir Çiğdem Akça var
AKTUALİTE Haberi


Adana Çocuk ve Kadın Hakları Derneği Başkanı ve şimdi İYİ Parti Adana İl Başkan Yardımcısı Çiğdem Akça yıllar önce DYP saflarında siyasete girmişti. 
2000 yıllarında Doruk gazetesini ziyaret ederek destek istemişti.  Kadın Kolları Başkanlığı ve İl Başkan Yardımcılığı görevlerinde bulundu. Hep siyasetin içinde aktif oldu. Evli ve evliliğini de mükemmel yürütüyordu. Eski lideri Tansu Çiller gibi evlendikten sonra bile eğitimine devam etti. 
Nerede bir haksızlık, hukuksuzluk var, nerede bir kadına şiddet var, sömürülen çocuklar var Çiğdem Akça’yı orada görmek mümkündü. Özellikle kadınların ve çocukların, yani kimsesizlerin kimsesi oldu. Olmaya da devam ediyor. 
STK’ların aranılan isimlerin başında geldi. Birçok STK’ların üyesi, yönetici ve kurucusu oldu. 
Çiğdem Akça’yı tanımak için google ‘Çiğedem Akça’ yazmak yeterli, yine sosyal medyadan takip etmek mümkün. Bir çocuk annesi olan Çiğdem Akça, bütün hayatını ezilmiş şiddet görmüş kadınların ve emekleri sömürülen, eğitim hayatından kopanılan çocuklara yardım elini uzatıyor ve ilgilileri harekete geçiriyor.


 İyi Parti saflarında mücadele eden Çiğedem Akça’nın çevresi oldukça geniş, arkadaşları tarafından sevilen sayılan biri olarak biliniyor.
Tüm hayali Meral Akşener’in bu ülkede başbakan olarak görmek olduğunu her platformda dile getiriyor. Aynı zamanda bir hayvansever... 

Kaynak: Editör:
 
Etiketler: Adana’da, bir, Çiğdem, Akça, var,
Yorumlar
Bizim Gazete
Ulusal Gazeteler
Yazarlar
Alıntı Yazarlar
Anketler
Yeni haber sitemizi nasıl buldunuz ?
Adana

Güncelleme: 06.07.2022
İmsak
Sabah
Öğle
İkindi
Akşam
Yatsı
Süper Lig
Takımlar
P
Av
M
B
G
O
Arşiv Arama
Modül 1

Bu modül kullanıcı tarafından yönetilir, ister kod girilir ister iframe ile içerik çekilir. Toplamda kullanıcı 5 modül ekleme hakkına sahiptir, bu modül dahil tüm sağdaki modüller manuel olarak sıralanabilir.

Haber Yazılımı