301 Moved Permanently

Moved Permanently

The document has moved here.

Haber Detayı
23 Ağustos 2021 - Pazartesi 20:34 Bu haber 221 kez okundu
 
300 engelli vatandaşa akülü, tekerlekli sandalye
300 engelli vatandaşa akülü, tekerlekli sandalye
SAĞLIK Haberi


Adana Büyükşehir Belediyesi Sağlık ve Sosyal Hizmetler Daire Başkanlığı, ekonomik durumu iyi olmayan vatandaşların akülü ve tekerlekli sandalye ihtiyacını karşıladı. Organizasyonda 80’i akülü, 300 engelli sandalyesi ihtiyaç sahiplerine dağıtıldı.

Adana Büyükşehir Belediyesi Sağlık ve Sosyal Hizmetler Daire Başkanlığı tarafından 300 vatandaşa akülü ve tekerlekli sandalye dağıtıldı. 

Engelli vatandaşlar için 300 akülü ve tekerlekli sandalye dağıttıklarını vurgulayan Belediye Başkanı Zeydan Karalar, “Belediyemizin tüm kadroları, her koşulda sizlerin yanınızda olmak için çalışıyor. Koşullar zor biliyorsunuz ama biz pandemide olduğu gibi yokluklar içinde birçok sorunu çözmeye çalışıyoruz. Bu dağıttığımız 300 engelli aracı da bunun bir göstergesidir. Bu sizlere dağıttığımız araçların olası arızalarında da bizim ekiplerimize başvurun. Hepinize hayırlı olsun” dedi.

Eve hapsolmaktan kurtulduk

Engelli aracını alan vatandaşlar da, “Bizler evimize hapsolmuştuk. Başkan Zeydan Karalar ve Adana Büyükşehir Belediyesi bizi evden kurtardı. Artık insan içine çıkacak, topluma karışacağız, Başkan Zeydan Karalar’a teşekkür ederiz” diye konuştular.

Kaynak: Editör:
 
Etiketler: 300, engelli, vatandaşa, akülü,, tekerlekli, sandalye,
Yorumlar
Bizim Gazete
Ulusal Gazeteler
Yazarlar
Alıntı Yazarlar
Anketler
Yeni haber sitemizi nasıl buldunuz ?
Adana

Güncelleme: 06.07.2022
İmsak
Sabah
Öğle
İkindi
Akşam
Yatsı
Süper Lig
Takımlar
P
Av
M
B
G
O
Arşiv Arama
Modül 1

Bu modül kullanıcı tarafından yönetilir, ister kod girilir ister iframe ile içerik çekilir. Toplamda kullanıcı 5 modül ekleme hakkına sahiptir, bu modül dahil tüm sağdaki modüller manuel olarak sıralanabilir.

Haber Yazılımı